Üyelik

Niçin Üye Olmalısınız?
Bakırköylüler Derneği’nin en önemli amacı, Üyelerimizin Bakırköy ile bağlarını güçlendirerek, Bakırköylüler derneği üyelerimiz arasında başta iş hayatında olmak üzere bir sinerji yaratmak, yeni ve eski Bakırköylüleri bir araya getirerek,maddi ve manevi destek sağlamaktır.

BAKIRKÖYLÜLER DERNEĞİ ÜYE KARTI
yazısı yazılıyor

Nasıl Üye Olurum?
Bakırköylüler Derneği’nin hedeflerini, projelerini inceledim, bu organizasyon içinde yer almak ve destek olmak istiyorum diyorsanız;

• 90-212- 561 01 88 no’lu telefondan Bakırköylüler Derneğini arayarak.
  • Web sitemizdeki “Üyelik Formu”nu doldurup.
  • +90-212- 561 01 88 no’lu telefona fakslayarak.
  • bakirkoy@bakirkoylulerdernegi.org adresimize mesaj göndererek.
  • Zuhuratbaba mah. Zuhuratbaba cad.no.35/4 Bakırköylüler Derneği ofisine uğrayarak.

Derneğinize üyelik başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra aşağıdaki evrakları Dernek Merkezimize elden veya posta yolu ile ulaştırabilirsiniz.

Üyelik İçin Gerekli Evraklar;

• Dernek Üyelik Formu (İmzalı)
  • Kimlik Fotokopisi
  • 1 adet Resim

Bakırköylüler üye olurken, o yıl için belirlenen aidat bedelini öderler.

Üyeler, Yönetim Kurulunca her yıl belirlenen yıllık dernek aidatını ödemekle yükümlüdürler. Aidat ödenmemesi üyeliğin otomatik sona ermesi anlamına gelmez. Üyelik, üyenin derneğe yazılı istifa dilekcesi vermesi ile her zaman sonlandırılabilir.

Yıllık aidat bedeli ve üyelik ile ilgili diğer sorularınızı +90-212- 5610188 numaralı telefona veya • bakirkoy@bakirkoylulerdernegi.org adresimize mesaj göndererek,
eposta adresine iletebilirsiniz.

ÜYELİK FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ