BAKIRKÖYLÜLER DERNEĞİ TEŞEKKÜR EDİYOR

BAKIRKÖYLÜLER DERNEĞİ TEŞEKKÜR EDİYOR

Bakırköylüler Derneği’nin yeni merkezi, 20 Şubat 2016 tarihinde görkemli bir törenle açıldı. Gün boyu yaklaşık 1000 kişinin aktif olarak ziyaret ettiği merkezin açılışı, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Spor Vakfı Başkanı Başkanı Naci Ekşi, BIAD Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun ve yönetimi, Basri Çiftçi (Eski Marmara Bölgesi Emniyet Müdürü) tarafından yapıldı. Açılışa, Bakırköy Belediyesi temsilcileri, Bakırköy muhtarları, ilçe bazındaki çeşitli derneklerin yetkilileri ve çok sayıda Bakırköylü katıldı. Haftalar süren hazırlıkların sonucunda düzenlenen açılış için dernek merkezinin olduğu Halkçı Sokak, balonlarla ve bayraklarla süslendi. Etkinliğe bando takımı ve fasıl grubu da renk kattı. Heyecan ve coşkunun hiç eksilmediği açılışta 1000 kişiye lokma dağıtıldı.
Açılışımıza bizzat gelerek, çiçek göndererek, mesajlarıyla yüreklendirerek, maddi-manevi destekleyerek bizleri, derneğimizi ve Bakırköy’ü şereflendiren tüm dostlarımıza ve Bakırköylulere teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,
Bakırköylüler Derneği Yönetim Kurulu
Başkanı Nurdan Erdiş ve Yönetim Kurulu

ÇİÇEK GÖNDERENLER
1. Dr. Bülent Kerimoğlu
2. BASAD (Bakırköylü Sanatçılar Derneği)
3. Ziraat Bankası İstanbul Caddesi Şb. Yöneticisi Funda Özkan
4. Maşa Izgara
5. Mimarlar Odası Bakırköy Şb.
6. Ataköy Hastanesi, Kübra Algül
7. Zafer Özpınar
8. Sardunya Çiçekçilik, Bakırköy
9. Gökan Zeybek, Sarıyer Belediye Başkan Yrd.
10. Kırk bir Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
11. İsmail Kırkbir İsaş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
12. İstanbul Spor A.Ş.
13. Ferzan Özer
14. MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı
15. Nihat Yılmaz Bakırköy Lisesi Derneği